2. november 2008

Auuuu, osa me je pičila!

Danes sem spet, kot je to v moji navadi, pomagala Bojani kuhat. Ležala sem lepo pri njej v kuhinji in opazovala, če bo padlo kaj iz pulta, ko je mimo priletela osa. Seveda sem hlastnila po njej, ko me je nekaj peklensko zapeklo, da me je kar odneslo ven na vrt. Vsi so takoj prileteli gledat, kaj je z mano, pa niso nič opazili.

Po kosilu, čez kakšnih 20 minut, pa Igor zaskrbljeno reče: "Ja, glej, kakšna pa je Nessa okoli oči?!" Seveda, zdaj sta opazila, ko mene že skoraj pobira! Pih. Saj se hecam. Malo sem se res čudno počutila in se hotela praskati po očeh, saj sem bila iz minute v minuto bolj otečena. Mojadva pa seveda takoj - panika. Poklicala sta kar samega šefa ambulante Buba, dr.Kastelica, ki je rekel, naj kar pridemo tja. Zbasala sta me na hitro v avto in že smo drveli proti Grosuplju. Tam so - samo zame, hihihi - odprli vrata klinike in me odpeljali v ambulanto, kjer sem takoj dobila injekcijo. Kaj, a sem že? Potem pa gas ven. "Počakaj, kam greš", je tekla za mano Bojana, "nisi še fertik!". Ti šment. No, prav, pa sem šla še enkrat nazaj, po še eno dozo.

Zdaj sem lepo doma, se crkljam in počivam, počasi mi oteklina izginja. Prej pa sem izgledala takole:

No, a ne, da sem bila revček?

By Nesska

3 komentarji:

  1. OOOO, boga Nesska. Ti pa res nimaš sreče.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hi!Your ill degree understands that I compare it with a current image and an image of title back.I wish You become healthy early.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hi, Momoko,
    a wasp bite me and that was result...I've got an alergy on bite, but after treatment it was OK. Thank you for your care,
    Nessa

    OdgovoriIzbriši