22. februar 2010

Two successful Sundays:-)

I had two very exciting weekends I would like to tell you about:-)
Last weekend we went to Belgrade Serbia, to pick up Tejas new doggie, to visit our very good friends and to go to CACIB Belgrade. We were not sure if we will make it because of very,very bad weather with a lot of snow. After all it is 600 km far from my place. Well, we made somehow to get thrue regarding terrible routes in Serbia, covered with snow. The puppy was already 10 weeks old and Teja and Nika were soooo excited about geting her, so we really make an effort to go there. And then, on Sunday when we were there, my mom decided that we will go on show. Uff, it was hard. My ring was near the entry and it was very cold, so my mom almost went into a ring with her winter jacket:-) Sigh:-) But any way, it went OK, I was in a good moode, so I got CAC, CACIB and BOB.And that is Daisy in very warm new home with Teja and Nika...look how happy they are:-))My new sis Daisy...hehe, she's smaller than my head...lolAnd yesterday....yesterday I went to CAC Celje, wher our good friend Dušica Bučer judged for the first time in Slovenia....she was very correct and excellent done her job... I got CAC Winter winner...lol...no,really, I think everybody was satisfied with her judgeing. A lot of our Austrian friends came to her ring too:-)
Well, that are my news:-)

Zadnja dva vikenda sta bila zame zelo uspešna.
Prejšnji vikend smo se po slabem vremenu odpravili v Beograd, kjer je vladalo obsedeno stanje zaradi kupov novega snega, ki jih je naneslo tisto jutro. Glavni razlog za odhod je bil nakup nove kužice za Tejo, Niko in Gregorja. Doma so se namreč složno odločili, da si želijo pritlikavega pinča. Ko smo se malo ozirali za legli, smo našli eno v Beogradu, kjer imamo tudi dolgoletne prijatelje. In, šment, kot naročeno, je bila tisto nedeljo v Beogradu tudi mednarodna razstava. Vse skupaj smo torej združili v res prijeten obisk pri prijateljih (čevapčiči in ostalo pečenje z roštilja..mmmmm:-))), obisk razstave in na koncu še prevzem moje nove prijateljice Daisy:-)
Razstava je bila hecna, ring je bil povsem pri na široko odprtem vhodu, tako da je Bojana prvič hotela v ring z bundo, okoli mene pa same zverine: kavkaški ovčarji, šarplaninci, brazilski bojni psi ipd. Kljub temu sem hrabro prenesla vse in se odlično odrezala. Rezultat CAC,CACIB in BOB. Super, a ne?
No, včeraj pa smo šli na razstavo v Celje pozdravit prvo sojenje naše prijateljice Dušice Bučer v Sloveniji, ki je odlično opravila svojo nalogo. Ko sem jo zagledala v ringu, sem bila zelo vesela in sem se trudila nanjo napraviti kar najboljši vtis, saj sem vedela, da tu ne bo popuščanja in da bo zelo korektno opravila svoje delo. Predvsem pa sem bila vesela, da sem lahko spet videla svoja dva bratca Nasha in Nelota, prijateljico Alesso ter prijatelje iz Avstrije, ki so se udeležili razstave v res velikem številu. No, tudi tu sem iztržila odlično oceno in CAC.
Evo, to je kratko poročilo o zadnjih dogajanjih.

Pa-pa, Nessa


4 komentarji:

  1. You're looking good, Nessa! It's nice to get your news?

    That's a cute puppy, and yes, she is very small! Will she grow big?

    OdgovoriIzbriši
  2. How nice to see woo again!

    Thanks so much fur the pupdates AND fur the PUP pikhs too!

    She's khute!

    Hugz&Khysses,
    Khyra

    OdgovoriIzbriši