27. september 2008

Jaz, baby Nesska

Po prvih 13 dneh življenja v temi in zanašanja na svoj voh, sem se končno odločila spregledati. Pravijo, da sem imela čudovite modre očke (saj kateri mladiček jih pa nima hehehe...).

Jest mam pa lepe modre očke :-) A sem pipi?

No, najprej sem raziskovala bližnjo okolico mojega bivališča, kmalu pa sem korajžno odkorakala po svetu. No, po zame omejenem svetu;-) Najraje pa sem se igrala, seveda :-) S Srečkotovim natikačem, če se je le dalo hihihi...pa škatla je bila zakon ;-)

Lepo sem tudi pridobivala na teži, saj sem imela pri 3 tednih kar 1242 gr, kar pa ni dolgo trajalo...kmalu sem postala najmanjša od vseh, šmrk. Vam bom jaz že dala najmanjšo...sem bila pa toliko bolj korajžna, spretna, igriva in nagajiva, saj sem prebutala tudi najmočnejšega blondinca Nerona, ki je imel na koncu kar 2,5 kg več kot jaz! Pih, pa kaj zato. Če je pa ves čas rinil vame. Mikastila sem ga toliko časa, da se je odvlekel v kot in se delal, da spi, reva.

Poseben dogodek pri Novakovih je bilo naše hranjenje. Pravzaprav nikoli nisem bila posebej lačna, zato sem kaj kmalu zapustila svoj prostor ob skodelici in poizkusila pri sosedu, če ima kaj boljšega. Seveda pa sosed ni bil ravno navdušen nad mojim vtikanjem gobčka v svojo skledo in prepir je bil hitro tu. Zato je bil pri hranjenju vedno prisoten kdo od naših vzrediteljev, da je delal red in poskrbel, da je vsak od nas jedel iz svoje skledice. Jedli smo brikete z različnimi dodatki: ribami, zelo radi smo imeli skuto, pa pretlačen korenček z olivnim oljem, pa sir, radi smo se sladkali tudi s čokolinom....mljask. Le-tega pa so bili manj veseli naši ljudeki, saj smo bili po pospravljenem obroku čokolina pravi mali packi: namazani okoli ust, po tačkah, po hrbtih, po repih…ah, no, ja, če pa smo bili takoooo ljubki.

Po 6 tednih so nas prvič odpeljali na izlet. Juhu, trave in prostora za norenje kolikor hočeš. Na koncu smo vsi utrujeni popadali v nežen spanec.... Lahko noč!

By Nesska

2 komentarja:

  1. Hi!How are You?
    Here is the number of cuteness same as the number of puppies.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hi, Momoko, glad to hear from you again. I'm great, my mom is with me all day, playing.
    Last year my mom was in Japan for 3weeks, in Yokohama....she said that you are having the most beautifull country...
    Kisses from Nessa

    OdgovoriIzbriši